Vælg en side

Betingelser for brug af siden

Ophavsret

Brugsretten til billeder anvendt på henrikandersen.dk tilhører enten Pilanto ApS eller er venligst udlånt af annoncører og gæstebloggere. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med mine samarbejdspartnere eller mig.

Al tekst er udarbejdet af Pilanto ApS, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i fora og på sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre.

Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på [email protected]

Annoncering

Der annonceres på bloggen, både i form af banner-annoncer, affiliatelinks og sponsoreret indhold. Jeg samarbejder dog kun med virksomheder, jeg selv kan stå inde for, og som har relevans for min målgruppe.

Alle indlæg indeholder affiliatelinks, men også links som ikke er kommercielle. Jeg linker også til indhold af ren interesse eller vidensværdi for mine læsere.

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger henrikandersen.dk accepterer du, at siden anvender cookies.

Hjemmesiden benytter cookies til at indsamle statistikker via Google Analytics. Websitet indeholder også cookies fra tredjeparter, herunder annoncører. Disse cookies har en levetid på 40 dage, hvorefter de automatisk forsvinder. Cookies bruges IKKE til at indsamle personlige oplysninger, men kun til at tracke et klik på reklamer.

Vi videregiver ingen personlige oplysninger til andre uden din accept.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, skal du enten forlade siden med det samme eller selv sørge for at slå cookies fra i din browser.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • WordPress (Systemet denne hjemmeside er bygget i)
  • Google Analytics (Program til måling af brugeradfærd)
  • Facebook (Annoncering)
  • OptinMonster (Program til nyhedsbrevstilmeldinger)
  • I varierende omfang også cookies fra disse: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pilanto ApS
Storegade 24
6200 Aabenraa
Telefon: 28 19 66 30
Email: [email protected]