Ressourcer – mine anbefalinger

Siden jeg startede i online branchen i 2004 har jeg bl.a. arbejdet med webudvikling, online markedsføring, affiliate og meget andet. Jeg harbrugt, og bruger stadig, et hav af tools og metoder til hele tiden at holde min viden ved lige. De bedste ressourcer vil jeg dele på denne side, til glæde for mig selv og forhåbentlig også for dig.

Alt jeg deler her er noget jeg enten stadig bruger eller har brugt nok til at det kan tåle at komme på listen. Kun det bedste kommer med. Det vil være en liste med mine anbefalinger til at få succes online.

Bemærk: Denne side indeholder affiliate links, hvilket betyder at jeg jeg får en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det jeg anbefaler. Din pris bliver den samme uanset om du klikker dig videre herfra eller går direkte til kilden.

Mine anbefalinger

Alle nedenstående værktøjer, services eller produkter er nogle jeg stadig bruger eller har brugt, og som jeg stadig kan stå inde for.

Webhosting

Læs min artikel med mine bud på bedste webhotel til WordPress her.

Når du arbejder med hjemmesider, fx i WordPress, så skal du bruge et webhotel. Nogen der kan hoste din hjemmeside. Til WordPress er mine favoritter nedenstående, som jeg alle kan anbefale.

Simply.com – tidligere UnoEuro (fra 19 kr. pr. måned) – Jeg har selv haft (og har stadig) WordPress sider hosted hos UnoEuro, og det er et super godt produkt til prisen. Det bedste ved at vælge dem er deres brugervenlige og overskuelige kontrolpanel. Det er nemt at købe domæner og/eller webhoteller hos dem. Læs mere her.

SiteGround (fra 30 kr. pr. måned) – En mere professionel løsning med mere frihed, SUPER 24/7 support og rigtig god caching, så du kan få en hurtig hjemmeside. Vælger du en af de større pakker, så kan du oprette alle de webhoteller du ønsker til en meget fordelagtig pris i forhold til det du får. Har du brug for hjælp er der ALTID en ledig supporter uanset tidspunkt. Jeg har mange WordPress sites hosted her. Læs mere her.

Uddannelse / netværk / bliv klogere

Når du arbejder med webudvikling, online markedsføring, blogging, affiliate eller andet online, så er det meget vigtigt at du holder dig skarp og hele tiden uddanner dig, da det er en branche der ændrer sig konstant. Nedenstående steder er et godt sted at starte og ellers gælder det bare om at arbejde og lære ved at arbejde med de forskellige områder.

Marketers.dk – Hvis du arbejder med et eller andet online, så SKAL du være medlem af marketers.dk SÅ enkelt kan det siges. Jeg lover dig at det er en god investering. Jeg har været medlem siden det startede i 2013, og siden er det bare blevet mere og mere værdifuldt. Det flyder med nyttig viden, både fra stifterne, områdeeksperterne og ikke mindst alle medlemmerne. Hvis du gerne vil lære nyt, have mulighed for at stille spørgsmål og få feedback, samt udbygge din netværk i branchen og meget mere, så bør du blive medlem. Læs mere her.

Affiliate

Her får du mine anbefalinger til gode affiliate netværk, hvis du gerne vil tjene penge på at sende noget trafik videre til relevante shops og hjemmesider.

Partner-Ads – Min foretrukne affiliate netværk. Det er både fordi der er et super goldt udvalg af annoncører (webshops og hjemmesider du kan tjene penge på at linke til), men også fordi det mest brugervenlige affiliate netværk at komme i gang med. Derudover er supporten altid flink og hurtig til at svare på spørgsmål og hjælpe generelt. Der er i øvrigt også god hjælp at hente via marketers.dk. Læs mere her.

Commision Harvest – Er ikke et affiliate netværk, men et ekstremt nyttigt plugin til WordPress hvis du arbejder med affiliate. Det sparer dig nemlig for en masse tid, og gør dit arbejde med affiliate-links meget nemmere. Du kan spare 25% hvis du køber for et år af gangen. Læs mere her.

Billeder

Når du arbejder med en eller flere hjemmesider, så er er det vigtigt med flotte billeder, så dit indhold ser godt og indbydende ud. Når du ikke har andre muligheder er det rart at kunne købe flotte og brugbare billeder (stock photos) på nettet. Her er mine bedste anbefalinger.

Deposit Photos – Jeg har brugt Deposit Photos i mange år, og de svigter næsten aldrig. Der er et stort udvalg og hjemmesiden er nem at bruge og prisen pr. billede er fornuftig. Læs mere her.

Blogging / hjemmeside

Her finder du gode værktøjer der kan hjælpe dig når du vil bygge en hjemmeside eller blog.

WordPress – Når du skal lave en ny hjemmeside eller blog er det svært at komme uden om WordPress. Det er det suverænt mest benyttede system i verden og det er nemt at komme igang med og kræver ikke det store at din hostingudbyder. Det er et rigtig godt system til både hjemmesider og affiliate projekter. Læs mere her.

WordPress vedligeholdelse – Det er kedeligt og nogle gange angstprovokerende, men særdeles vigtigt. Det ER vigtigt at holde din WordPress installation opgraderet, samt løbende at opgradere dine plugins. Jeg gør det selv for mine egne sites, men jeg anbefaler altid mine kunder at vælge en service som f.eks. wpcare.dk til dette.

WordPress Manualen – Er du lidt rusten i brugen af WordPress eller er du typen der foretrækker en skreven manual til WordPress, som også kan bruges til opslag, så kan jeg anbefale WordPress Manualen. Læs mere her.

Elegant Themes – Jeg ELSKER Elegant Themes. Med en engangsinvestering på ca. 1600 kr. (249$), kan du nemlig købe adgang til alle deres themes og plugins, som du derefter kan bruge på alle de sites du ønsker. Det er en no-brainer. Og det er nogle gode features, themes og plugins du får adgang til. Bl.a. Divi, Extra og deres berømte Divi-Builder. Klar anbefaling herfra.

ThemeForest – Hvis du blot ønsker at købe 1 template (theme) med flot design og god funktionalitet, så er TheForest et godt sted at lede. De har mange gode themes til WordPress til fornuftige priser. Se de mest populære her (jeg har gode erfaringer med Avada, Enfold og Porto).

SEO

Morningscore – Mit favorit SEO tool sammen med Ahrefs, da det for prisen giver super mange gode og nyttige features. Bl.a. en god ranktracker (så du kan holde øge med dine placeringer på relevante søgeord i Google), en oversigt over hvilke links du har der linker ind til dit website (og værdien af disse), et teknisk helbredstjek af dit website (så du nemt kan følge med i om der er småting der skal ordnes hist og her, som kan forbedre din synlighed), samt et overblik over din trafik. På alle 4 områder, kan du sammenligne data med dine største konkurrenter.

Morningscore er virkelig et godt SEO-tool for alle der har et website eller en webshop, hvor de holder øje med deres SEO-performance og løbende arbejder på at forbedre den. Skal du vælge ét SEO-tool, så vil jeg anbefale Morningscore. Læs mere om det lige her.

Accuranker – Et program som jeg primært benytter til at holde øje med mine placeringer i søgemaskinerne på mine projekter. Der tjekkes automatisk og dagligt, når du har oprettet et projekt og tilknyttet søgeord. Jeg er ret glad for Accuranker. Læs mere her.

SEO-LEX – Den hurtigste, nemmeste og bedste måde at lære søgemaksineoptimering (SEO) og holde siden viden opdateret. Ganske enkelt. Der kommer ca. en ny og opdateret version af bogen hvert år, da gammel SEO viden er ubrugeligt. Jeg har læst bogen i dens første version og flere versioner siden. Det er en super investering hvis du selv skal lege med SEO, købe SEO eller har ansatte der skal have et lynkursus i SEO. Læs mere her.