Sælger der sidder på sin bil og kigger på en tablet

Sådan giver du dine kørende sælgere gode arbejdsforhold

Arbejdsforholdene for kørende sælgere er meget varierede. Du kan imidlertid være sikker på, at din kørende sælger vil levere bedre resultater, hvis han eller hun arbejder under gode forhold – f.eks. i en god bil med mobiludstyr. Læs med her på siden, hvor vi guider dig til, hvordan du kan være med til at sørge for, at dine medarbejdere har gode arbejdsforhold!

Selvom der ligger en enorm frihed i ikke at være lænket til et skrivebord med fastnettelefon, kan det være hårdt – hvis ikke farligt – for både ryg, øjne og sind at bruge det meste af dagen i en bil. Har du ansat kørende sælgere, kan det derfor være en rigtig god idé at investere lidt ekstra i deres arbejdsforhold.

Stil en god bil med lækkert mobiludstyr til rådighed

Alle ved, at der er stor forskel på komforten i nye og gamle biler. Har du sælgere, der kører land og rige rundt et par gange om ugen, nytter det derfor heller ikke noget, at de kører rundt i en gammel skrammelspand.

Har du muligheden for at stille en ny bil til rådighed til dine sælgere, er det altid at foretrække – ikke mindst for dit brand og deres sikkerhed. Køber du en eller flere firmabiler, kan du udstyre den med dit logo eller lade en anden virksomhed betale en del af investeringen mod reklameplads på bilen.

Mobiludstyr er en mindre, men vigtig detalje, som helt sikkert forbedrer dine ansattes komfort og sikkerhed i løbet af deres arbejdsdag. Handsfree øretelefoner og en god powerbank med op til flere opladninger er f.eks. et must for kørende sælgere, der ofte modtager og foretager opkald fra bilen.

Se med her, hvor du finder en test af de bedste powerbanks på markedet.

Gør det lettere for dine kørende sælgere at føre regnskab

Det er de færreste sælgere, der er vilde med at bruge deres aftener på at føre regnskaber for dagens udgifter til BroBizz, benzin og kundefrokost.

Samtidig kan det være utrolig svært at finde de rigtige regninger og bilag, når årsregnskabet først skal gøres op. Du vil derfor kunne lette en stor arbejdsbyrde fra dine medarbejderes skuldre ved at hyre en bogholder eller – endnu bedre – købe en (billigere) digital løsning, som automatisk bogfører dine kørende sælgers udgifter.

Med et smart regnskabsprogram, som f.eks. Meneto skal dine kørende sælgere ikke huske andet end at tage et billede af deres regninger, når de står ved kassen eller benzintanken. Den fuldautomatiske app står nemlig for resten – heriblandt bogføring og bankafstemning.

Den fantastiske løsning er meget billigere end en bogholder og vil give dine kørende sælgere bedre mulighed for gøre det, de gør bedst – sælge din service eller dine varer!

Bliv årets bedste chef – giv et abonnement til en podcast-, lydbog-, eller musiktjeneste

Vil du kæle lidt ekstra for dine ansatte, kan du med fordel tegne dem et abonnement til en offline musik-, lydbog- eller podcasttjeneste.

Vælger du at give dine medarbejdere adgang eller gode anbefalinger til fagligt interessante podcasts, vil dine kørende sælgere endda blive endnu bedre til deres fag, mens de kører til og fra møder.

En win-win-situation, der giver bedre og gladere medarbejdere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar