Bitcoin mønt

Gode nyheder for nemme og indbringende investeringer i Bitcoin

Denne artikel indeholder reklame-links.

Bitcoin har i de senere år fået større opmærksomhed i Danmark, ikke mindst fordi interessen for at investere i den banebrydende teknologi er vokset. Den såkaldte blockchain-teknologi, som de mest populære og pt. mest profitable kryptovalutaer Bitcoin, Ethereum og Ripple bygger på, har nemlig gjort det muligt at overføre penge såvel som informationer med en usædvanlig høj datasikkerhed.

Der er derfor mange IT-virksomheder, industrier såvel som investorer der kan se fremtidens udvikling af online-sikkerhed i kryptovaluta-teknologien. Det sikrer en høj efterspørgsel på bl.a. Bitcoin og dermed at kursen holder sig i en generel stærk positiv tendens.

Lovende regulativer giver solidt boost til investorer – og brugere

Skeptikeres hovedargument mod investering i kryptovaluta har været de voldsomt svingende kurser – op til 10 % i løbet af et døgn har været et normalt billede på en stærk kryptovaluta såsom Bitcoin. De ustabile kurser har lagt låg på den større udbredelse af kryptovaluta som online betalingsmiddel, ligesom dette har sat høje krav til investorer om konstant at holde øjnene på kursudviklingen.

Nye globale regulativer, som forventes indført i løbet af næste år, har dog til formål at stabilisere kryptovalutaer, og det vil uden tvivl sætte gang i den daglige brug af fx Bitcoin som betalingsmiddel online og i fysiske butikker. Regulativerne har ikke mindst allerede nu fået investorerne op af stolene sammen med den stigende kurs på Bitcoin, øget efterspørgslen og interessen for køb af Bitcoin.

Denne sommer kom Facebook samtidig på banen med nyheden om, at deres egen kryptovaluta Libra i foråret 2020 bliver tilgængelig for alle deres 2,38 mia. brugere verden over. En sådan nyhed er i dén grad lovende for udbredelsen af de mange nye alternative valutaer og ikke mindst noget, der vil medføre ny gavnlig lovgivning på området i forhold til privatliv og sikre transaktioner online.

Invester nemt med en kryptorobot

Det er med andre ord nu, du skal springe til, hvis du vil investere klogt i Bitcoin og andre voksende kryptovalutaer, inden kurserne ligger sig fast i et stabilt højt leje. Du behøver endnu ikke investere en halv bondegård for at få fingrene i en fornuftig mængde Bitcoin til investering.

Da kurserne som tidligere nævnt er ganske ustabile og derfor løbende kræver investorernes opmærksomhed, er den bedste måde at investere ofte ved at bruge en krypto-robot. Dette er specialsoftware, der ved hjælp af logaritmer automatisk kan købe og sælge alt efter kursudviklingen, i samme øjeblik som kursen vender til din fordel. På den måde vil du løbende kunne høste daglige afkast på dine profitable investeringer i Bitcoin og andre kryptovalutaer – uden at skulle sidde limet foran skærmen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar