Mand i kontorstol

Skal du sælge møbler på nettet? Så husk disse 4 ting

Når det kommer til at sælge møbler over internettet, så er det i dag lettere end nogensinde før. Med en webshop og en lagerbeholdning, så kan man hurtigt komme ud over skrivebordet og ind i danskernes hjem.

Men det gør også, at man nogle gange kan forhaste sig lidt på kvaliteten. Med de nedenstående 4 råd, så er der dog rig mulighed for at sælge møbler på nettet og samtidig gøre det med integritet og kvalitet – det gavner alle!

Husk de gode billeder

Når det kommer til at købe møbler, så skal man som forbruger have muligheden for at se møblet fra dets bedste sider.

Og med gode billeder, så er det bare meget nemmere for en webshop indenfor møbelbranchen at ramme kunderne. Man får nemlig nemmere ved at se møblet for sig i sin lejlighed, fordi man kan se detaljerne. Sørg derfor, at billederne er gode og rent faktisk repræsenterer møblet.

Giv den information, som skal bruges

Når man skal sælge ethvert produkt, så skal man give kunden den information, som skal bruges. Især i dag er vi blevet mere kritiske som forbrugere og vil simpelthen have flere informationer.

Men det betyder ikke, at du skal have for meget. Selvfølgelig vil det afhænge af, hvilket møbel, som du sælger og modellen, men for en kontorstol er både materiale og størrelse på forskellige dele meget relevant for mange forbrugere.

Og husk på, at informationerne skal være lette at tilgå, men ikke fylde for meget. Du behøver ikke vise alle informationer og specifikationer med det samme – bare give kunden mulighed for at se dem.

Den gode beskrivelse er vigtig

En god og spændende beskrivelse er noget af det første, som kunden møder – ofte lige efter et billede og et navn på produktet.

Og netop derfor må beskrivelsen gerne være sigende og god. Det vil sige, at den selvfølgelig skal forklare produktet – men vigtigere er det, at du fortæller kunden, hvorfor de skal overveje netop dette produkt.

Så bliver det lettere for kunden at tage stilling og det gør, at de faktisk har mere lyst til at vælge et produkt. Jo lettere købsprocessen er jo bedre!

Et klart layout er guld værd

Det må for guds skyld aldrig være svært at finde varerne på din hjemmeside. Hvis man som kunde skal bruge lang tid på at finde det, man har brug for, så vil man oftest bare forlade siden.

Sørg derfor for, at layoutet er klart og relativt simpelt. Ved brugen af kategorier, især når du sælger forskellige slags møbler, som er klare og lette at forstå, så gør det livet let for kunden. Og det giver et bedre salg i sidste ende.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar