Online shopping

Værd at vide om online shopping

Der var engang, hvor man kun handlede i fysiske forretninger. Nu er det blevet yderst populært, at man handler alt det man kan online. Grundet den store udvikling som internettet har været igennem, og det har givet til samfundet, så er tendens blevet, at man primært handler online.

Det har åbnet op for mange flere muligheder. Først og fremmest er der kommet rigtig mange muligheder, når det er man vil lave webshop. Det er nu blevet muligt, at du kan starte en webshop som sælger nærmest alt. Så du kan formentlig starte en webshop, hvor du kan sælge noget du har interesse for. Det kan enten være tøj eller genstande, men det kan også være ydelser, som redigering af videoer, billedredigering eller noget helt tredje.

Online shopping udenfor EU

Det er altid vigtigt, at man passer på, når det er man handler online. Det kan dog være endnu mere relevant, når det er du handler på webshops, som ikke befinder sig i EU. Hvis du handler online, er det vigtigt, at du kigger på, hvor det er varen bliver sendt fra. Det kan godt være hjemmesiden er tysk eller fransk, men det kan være, at de sender fra et land, som ikke er en del af EU.

Specielt garanti og reklamationsret er ikke noget du har, hvis det er du køber udenfor EU. Det kan derfor være relevant, hvis du undersøger og spørger firmaet om, hvad der sker, hvis det er varen, er defekt eller lignende.

Told og afgift er specielt noget, som man bør undersøge og kigge nærmere på. Da den vare som du køber hurtigt, kan stige i pris, hvis det er, at der er noget du overser. Derfor er det altid godt, hvis du dobbelttjekker det hele, før den endelige bestilling foretages.

Hvad er E-mærket?

Det er det mærke som du bør jagte, når det er du handler online. E-mærket er nemlig det helt store pejlemærke, som viser, at webshoppen du besøger er blevet velkendt som en side, der har et fokus på sikker handel.

Det gør for dig som kunde, at du er sikker på at virksomheden er til at stole på, da der løbende bliver lavet kontrol af virksomheden, så du er sikker på, at sikkerheden hos virksomheden stadig er i top. E-mærket sikrer din handel, samtidig med det giver dig økonomisk støtte op til 10.000 kroner per handel, når du køber en fysisk vare.

Oplever du problemer med varen eller lignende, så får du hjælp af jurister inden for forbrugerrettigheder, regler og lovgivning på området. Så du får altså gratis sagsbehandling. Hele E-mærkets funktion er, at det skal hjælpe til at bekæmpe fup og svindel, som er et stort problem online.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar