e-learning

Hold dine medarbejdere opdateret online

E-learning er din virksomheds genvej til løbende at holde alle medarbejdere opdaterede. Online kurser inden for it, sprog eller andre relevante kompetencer udbydes til alle typer medarbejdere og er 100 % fleksible i forhold til planlægning og indhold. Din virksomhed kan vælge den færdige løsning med standardkurser eller den skræddersyede løsning, hvor I selv kan skabe en e-learningsplatform.

Online kurser giver den enkelte medarbejder mulighed for at udvikle kompetencer i eget tempo, mens den af virksomheden selvskabte e-learningsplatform kan bruges som et redskab til løbende at forbedre medarbejdernes kompetencer over hele linjen.

Med alt online er der hverken brug for rejseaktivitet, afbrydelser i travle perioder eller manglende medarbejdere på kursusdage.

Køb kursus, eller skab selv

Totalleverandører af e-learningskurser, som Vestergaard & Co, giver virksomheder mulighed for enten at købe færdige standardskurser, specialtilpassede kursusforløb eller selv at skabe en e-learningsplatform til medarbejderne.

Uanset hvilken af løsningerne der matcher behovet i din virksomhed bedst, kan du med online kurser sikre løbende opdatering af kompetencerne hos dine medarbejdere. Online-modellen sikrer desuden let tilgængelighed inden for alle kompetenceområder og specialtilpassede løsninger til dine medarbejdere.

Løbende opdatering

Kontinuerlig opdatering af kompetencer og viden hos dine medarbejdere kræver tilbagevendende kurser eller opfølgninger på tidligere kurser.

Din virksomhed kan vælge at købe standardkurser, der er kategoriseret efter niveau og har på forhånd kendt indhold.

Med skræddersyede kurser til dine medarbejdere får du altid kurser, der starter på medarbejderens niveau og giver nye kompetencer, mens modellen med selv at skabe en e-learningsplatform tillader alle medarbejdere selv at tilegne sig nye kompetencer løbende.

Let tilgængelig viden

Uden behov for transport eller for at afsætte tid til et fastlagt kursusforløb, kan tiden på et online kursus udnyttes optimalt. Medarbejderne kan med andre ord tage kurset eller dele af kurset præcis, når de har tid og lyst, og får dermed en uvurderlig nem adgang til løbende kompetenceudvikling.

Vælger din virksomhed den selvskabte e-learningsplatform, kan den løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder desuden følges af virksomheden. Denne mulighed er velegnet til brancher, hvor konstant opdatering af viden er essentielt.

Individuelt tilpasset

Progressionen i forhold til sprogindlæring eller udvikling af it-kompetencer via daglig brug er forskellig fra medarbejder til medarbejder. To medarbejdere med samme sproglig eller it-mæssige baggrund kan derfor have brug for to meget forskellige kursusforløb.

Online kurser er individuelt tilpassede, så de altid tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders aktuelle niveau. Kan én medarbejder udvikle flere kompetencer end en anden på samme tid, er muligheden der med e-learningsmodellen.

Online kurser er fleksibilitet

Din virksomhed kan med e-learning sammensætte kurser efter behov og løbende tilføje eller fjerne bestemte forløb.

Sammensætningen af en medarbejderstab kan ændre sig, og det er derfor nødvendigt altid at kunne tilpasse online kurser til den aktuelle gruppe af medarbejdere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar